изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:00 EET
Общинар №1 на София имал 14 имота, не 60    
ПолитикаПредседателят на Столичния общински съвет Андрей Иванов определи отправените обвинения за имотното му състояние от страна на РЗС като лъжи. На пресконференция Иванов каза: „Всички лъжи за имотното състояние на Цветанов се изчерпаха и трябваше да се намери друго нещо. За мен е неприятно да влизам в спор с тези хора”, съобщи "Фокус".

В началото на миналата седмица от партията на Яне Янев първо обявиха, че председателят на СОС притежава 43 имота, а по-късно поправиха бройката на 60. Придобиването на имотите станало през периода, когато е бил държавен служител в МВР и Главно данъчно управление.

Иванов каза, че ще се обърне към парламентарната комисия, към която е отправен сигнала на РЗС, за да се изясни всичко.

„Пак повтарям. Това, което вие притежавате, е донос. В раздадената ви папка от РЗС са с дата на разпечатване 29 юли и според мен това е компромат, който се подготвя от три месеца”, каза днес Андрей Иванов. По думите му в момента той имал 14 имота.

Иванов обясни, че има 56 броя вписвания по имотната му партида в Агенция по вписвания – ипотеки, констативни актове, дарения и други.
„Категорично искам да кажа, че през 2008 година допуснах грешка и закъснях с имотната си декларация, защото не знаех за срока. Тогава ми беше направена проверка от НАП. Според тази проверка, доходите ми отговорят на направените разходи”, каза столичният общинар №1. Той обясни, че не е подготвил документи и заяви, че който желае, може да получи неговото CV.

„В този документ е записано, че съм бил в данъчната администрация от 1 март до 15 декември 1999 година и след това съм бил в частния бизнес”, каза още той. Иванов подчерта, че не е имал такъв период от живота му, когато да е бил държавен служител и да се е занимавал с фирми.

„Възмутен съм от начина, по който в публичното пространство се атакуват политици от ГЕРБ. 18 години съм работил в МВР, но това, което виждам, ми напомня някои практики от `80-те години на миналия век. Аз не съм бил свидетел, но съм чувал за това”, каза още Иванов. „ГЕРБ е последователна и това е причината да се търсят такива кампании, както срещу Цветанов, така и срещу мен”, каза още председателят на Столичен общински съвет.

Той подчерта, че повече няма да вземе отношение по въпросите, повдигнати от РЗС и пресконференцията, която дава, е еднократна. Иванов каза, че днес не е свършил никаква обществено полезна дейност, тъй като се е подготвял за срещата си с медиите. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Общинар №1 на София имал 14 имота, не 60 | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Общинар №1 на София имал 14 имота, не 60
Автор: Anonymous да 2010-11-01 @ 22:00 EET
браво  евалла  бе човек те имотите ти са повече от счупените бараки край ШАБЛА БЕ БРАВО 
Общинар №1 на София имал 14 имота, не 60
Автор: Anonymous да 2010-11-03 @ 00:23 EET
Мандев,ти кво чакаш?! Побързай,че краката ви се разклатиха яко!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди