изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:33 EEST
Яма 40 на 30 м зейна през нощта в немско градче    
По света Огромна дупка се отвори през нощта на улица в жилищен квартал на германско градче Шмалкалден. Една кола падна в нея, друга увисна на ръба. Няма пострадали хора. По чудо къщите от двете страни на улицата са невредими. Причината за пропадането на улицата не е известна, предаде ДПА, цитирана от БТА. Ямата с размери 40 на 30 метра се е отворила в градчето, което се намира в централния район на страната, на 120 км североизточно от Франкфурт.

 
Местни жители алармирали полицията към 3 часа сутринта, след като чули силен шум. Жителите на 23 сгради са евакуирани.

Говорител на полицията от съседния град Зул каза, че според полицаи дупката е дълбока 20 метра, но никой не смее да се доближи до нея и да надникне. Хеликоптер е направил снимки и извършил измервания.

Германският тв канал Ен 24 цитира друг източник от полицията, според когото властите проверяват сведения на местни жители, които си спомнят, че под улицата има противовъздушен бункер от времето на Втората световна война.

В Германия е имало случаи на срутване на кухини в изоставени мини или когато вода издълбава карстови скали, припомня ДПА.

 


Сходни връзки

Яма 40 на 30 м зейна през нощта в немско градче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди