изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:53 EET
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност29-ГОДИШЕН добричлия с инициали Н. Л., автор на кражба, е установен на 31 октомври след проведени оперативно- издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Установено е, че на същата дата мъжът задигнал навигатор и радарно устройство от лек автомобил “Мерцедес”, паркиран по ул. ”Захари Стоянов” в Добрич. У Н. Л. са намерени медицински ръкавици, щипки за вадене на СД, клещи и отверка. Крадецът е задържан със заповед за задържане за 24 часа. По случая се работи в условията на досъдебно производство.
НА 30 ОКТОМВРИ около 23.30 часа автопатрул спира в Добрич лек автомобил “Рено 19” с водач Г. Г. /28/. При последвалата проверка за алкохол техническото средство отчело 2.24 промила. Водачът е задържан със заповед за задържане за 24 часа.
ДЕВЕТ пътно-транспортни произшествия са станали на територията на Добричка област през почивните дни. Ранените при три от катастрофите са петима, при шест от произшествията са нанесени щети по автомобилите. През уикенда са регистрирани четири случая за управление на автомобил след употреба на алкохол. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди