изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:34 EET
ХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ


ОВЕН - Заемете се с делата си, като въведете ред в документацията, някои неща ще ви потрябват в момент, когато най-малко очаквате. Денят е подходящ за придобиване на нови знания.

ТЕЛЕЦ - По-често ще ви се налага днес да се съобразявате с условията на работното място, но и не само там. Не подценявайте никого и нищо от обкръжението си, всеки има своето място.

БЛИЗНАЦИ - Подредете програмата си, заетите с работа ще повишат ангажиментите си и това може да им създаде допълнително напрежение. Извличайте най-доброто от всяка ситуация.

РАК - Ще се освободите от натоварващи мисли в компанията на хора, с които споделяте виждания за бъдещи общи действия. В семеен план имате отговорности, които няма да пренебрегнете.

ЛЪВ - По интересуващи ви въпроси, свързани с жилището, офиса или бизнеса ще се срещнете с подходящите хора, с които ще търсите допирни точки за постигане на договорености.

ДЕВА - Използвайки знанията и уменията си, ще разширявате дейността си, което ще се отрази добре и на финансите ви. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.

ВЕЗНИ - Възможно е днес да се чувствате уморени и без особен ентусиазъм ще пристъпите към изпълнение на задачите си. По-често си давайте сметка за очакванията, които имат близките ви.

СКОРПИОН - Добре е да се разнообразите, като се откъснете от рутинните ви занимания и се вслушате в желанията си. Така ще обновите силите си и с повече енергия ще работите.

СТРЕЛЕЦ - Ако отсъства вниманието ви към партньора и близките ви, считайте деня си за провален, важността на съвместните ви занимания ще определя и бъдещите ви успехи.

КОЗИРОГ - Заредени сте с хубави очаквания, които ще намерят проявление и в днешните ви дела. Бързо ще се справите със семеен ангажимент и ще ви остане време за по-приятни занимания.

ВОДОЛЕЙ - Заради чужди ангажименти делата ви могат да изостанат днес, за това организирайте времето си и не подсилвайте желанието на някого да обсеби напълно времето ви.

РИБИ - Ще положите повече усилия, за да се справите с въпроси от образователен, юридически или финансов характер. Ще имате резултати, а трудът ви ще получи добра оценка.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди