изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:53 EEST
Евгения се обесила от любов, оставила предсмъртно писмо    
Новини22-годишната студентка се скарала с приятеля си и искала да му отмъсти Студентката от Стара Загора Евгения Георгиева се обесила на радиатора от любов. Припомняме, че студентката от УНСС, бе открита мъртва в дома на приятеля й в столичния квартал "Бояна" след нощта на Хелоуин. На предишната вечер Евгения излязла с гаджето си Александър да празнуват.

 Двамата обаче се скарали, но се прибрали заедно. Александър си легнал, а Евгения му казала, че ще дойде след малко и той заспал. Като се събудил, видял, че я няма и тръгнал да я търси.

Като влязъл в една от стаите обаче, видял как Евгения висяла на вертикален радиатор тип лира. Въпреки шока, успял веднага да се обади на полицията.

Дошлите на място екипи открили предсмъртно писмо в стаята. Според разследващите момичето много ревнувало приятеля си. Тя се самоубила, защото искала да го накара да страда.

Александър обяснява, че се е случвало и друг път Евгения да го ревнува.

Според колегите на Евгения от 4 курс в УНСС тя е най-усмихнатият човек. Те не могат да повярват, че това се е случило с нея.

"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарниците и сме направили толкова много за толкова малко за толкова дълго, че сме се квалифицирали да направим всичко от нищо”, е написала наскоро Евгения в социалната мрежа Фейсбук. 

Тя е завършила Гимназията с преподаване на чужди езици "Ромен Ролан" в Стара Загора, а след това влязла в УНСС, специалност “Журналистика и масмедии”, която е щяла да завърши тази година.

Като интереси е посочила във Фейсбук, че обича да рисува, да слуша техно, а любимата й книга е “Мравките”. /БЛИЦ / http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Евгения се обесила от любов, оставила предсмъртно писмо | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди