изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:45 EEST
Лолитки предлагат секс срещу 50 лв.    
Новини

12 – 15-годишни момиченца предлагат секс услуги в интернет. Лолитките си правели профили в сайтове за запознанства, където под свои разголени снимки публикували и тарифите си. Младите съблазнителки предлагали плътски услуги само срещу 50 лв., пише сайтът за журналистически разследвания Razkritia.com.



Електронното издание алармира и за Фейсбук група, която събира голите снимки на девойките и ги публикува на едно място. Целта на групата била да покаже на обществото колко порочно е младото поколение.

В същото време обаче администраторите на групата не осъзнавали, че по този начин привличат и педофили, жадни за нещо голичко в нета.

Фейсбук групата се казва „НЕ на кухите лейки и дивите селяни с достъп до интернет” и демонстрира евтиния и просташки начин, по който младите момичета се представят в интернет пространството. Снимките им са достъпни и в социалните мрежи за запознанства, където лолитките „търсят спонсори” срещу секс.

Цената от 50 лв. всъщност не била реална, твърдят източници. „Ако се свържеш с тях в Skype, можеш лесно да се договориш за по-ниска цена”, разказват запознати, пожелали анонимност. Освен това, по сайтовете за запознанства се предлагала и услугата „онлайн секс”, където момиченцата с уеб камери се харчели като топъл хляб. Разбира се, този лукс се заплаща, но цените отново са по договаряне. http://kliuki.bg

 

 


Сходни връзки

Лолитки предлагат секс срещу 50 лв. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди