изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:02 EEST
Галя от балет "Сатен": От миналото имат значение само значимите събития    
Интервюта

Галина Христова, известна на повечето като Галя от балет "Сатен", се съгласи да отговори на всички въпроси, които вълнуват медийното пространство. В какви отношения е със Слави Трифонов? Какво се случва с танцовата и музикалната й кариера? Какви са новите й начинания? Това са само част от интересните въпроси, на които ще получите отговор тук и сега...



- Как минава един твой ден?

- Напрегнато. В грижи за моята дъщеря, работни ангажименти и внимание към семейството и домът. Сутрин след закуска сядам да пия кафе пред телевизора и това е единствения половин час, който си открадвам за мен.

- С какви спомени се връщаш към "Шоуто на Слави"?

- С много приятни. Изпитвам сантимент към екипът, студиото и естеството на работа. С удоволствие се отзовавам на всяка тяхна покана за съвместна работа.

- Доста неща е изписаха, когато го напусна. Каква е истината? Защо се разделихте със Слави? 

- Нали не мислиш, че ще ти кажа нещо различно от това, което съм изричала вече десетки пъти. Общият ни път е свършил много отдавна и наистина мисля, че тази тема не е сред актуалните. Моята посока на мислене е, че е по-добре да се интересуваме от нещата, които ни се случват сега и как ще се отразят те на нашите деца в бъдеще. От миналото имат значение само значимите събития.

- Какво става с балет "Сатен"? Имате ли участия?

- Да имаме. Подкрепихме благотворителната инициатива на bTV - "Великолепната Шесторка" с две наши участия, включихме се в "Шоуто на Слави", когато техният балет беше на турне в Америка, правиме наши партита и ходиме на участия. Реализирахме един клубен проект, който се казва "SEX & The GIRLS By GALIA & SATEN", който е проекция на моята представа за живот на сцената... за емоциите и страстта, които може да изпита една жена и начина, по който да ги изрази чрез движението на тялото си. Винаги съм харесвала смелите идеи и сега ги осъществявам. Работя с изключително красиви момичета, които споделят моето виждане. Подготвяме и нови проекти и сме отворени за работа с нови хора.

- А какво стана с музикалната ти кариера?

- Спрях да издавам песни и върнах фокуса отново към танците, но този път като продуцент. След толкова години работа мога да кажа, че съм изградила една марка Галя & Сатен, която е гаранция за качество и която вече работи за продукта, а не обратното.

- Разбрах, че с Тереза Маринова ще правите частна детска градина... Кога се очаква тя да бъде факт? Разкажи нещо повече...

- Това не отговаря точно на истината. Тереза и нейното семейство ще реализират това начинание без моето присъствие в него. Моят проект е за детска балетна школа и детски балет "Сатен". Тъй като посоката, в която мислим има пресечни точки обсъждаме вариант, в който да наема помещения близо до градината за улеснение на родителите, които проявяват интерес и към двете. Към този момент аз мога да говоря единствено за моя проект, който е на етап оглеждане на подходяща база за балетна зала. Когато се спра на подходящ обект, ще мога да кажа нещо повече.

- Как реши да започнеш това ново начинание?

- Това е нещо, което ме вълнува в момента покрай моята дъщеря и проект, който отдавна искам да осъществя.

- На колко годинки стана дъщеричката ти? Разкажи ни нещо повече за нея - ходи ли на детска градина, кой се занимава с нея, когато ти си на работа?

- Казва се Карина и е на 2 години и половина. Подхожда изключително находчиво когато иска да наложи своето виждане в дадена ситуация. Лишена е от всякакви агресивни действия към други деца. Много емоционално и шумно дете. В момента е на етап да създава въображаеми ситуации и да ги разиграваме заедно. Тъй като обожава да танцува, най-често се озоваваме в балната зала на Пепеляшка  Сега ни помагат двете и баби когато аз имам работа, но когато стане готова детската градина на Тереза ще я дадем там, за да има контакти с деца на нейната възраст.

- Никой нищо не знае за мъжа до теб... Ще открехнеш ли малко завесата?

- Тук ще бъда лаконична, защото вярвам, че да се впускаш в разкази за личния си живот по медиите е белег на слабост в професията ти. Той е човек, който има много приятели. Хората, с които работи се отнасят с уважение към него и има две жени в къщи, които го обичат. По-точна картина от тази не мога да ти нарисувам

- Какви са твоите амбиции? Имаш ли някаква неосъществена мечта?

- От амбициите се освободих и разбрах, че така се живее по-леко, а мечтата ми е може би е най  човешката и често срещана - да бъдем здрави и щастливи! http://hotnews.bg

 


Сходни връзки

Галя от балет "Сатен": От миналото имат значение само значимите събития | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди