изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:37 EET
АЛБЕНА ПРЕДЛАГА ВАКАНЦИЯ В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ    
НовиниПътуване до Швейцарските Алпи за 8 дни с 6 нощувки предлага курортът Албена. Той е с преминаване през Любляна, където е предвидена нощувка.

На втория ден се отпътува от Любляна за Анзер. След пристигането в хотел „Де Маск” е предвидена разходка из курорта Анзер и свободно време. Предвидено е и посещение на гр. Сион и разглеждане на забележителностите на града. На шестия ден се тръгва обратно за Любляна, където отново е предвидена нощувка. На следващия ден пътуването е от Любляна за Белград, а на осмия ден се пътува за София. Настаняването за двойна стая е с цена от 390 EUR / 763 лв., а за единична стая - 470 EUR / 912 лв.
Цената включва пътуване с луксозен автобус на Албена Автотранс, 6 нощувки със закуски в хотели 3 * (2 нощувки в Любляна, 4 нощувки в Анзер), 4 вечери в хотел Де Маск в Швейцария, туристическа застраховка. От туристическото дружество информират, че цените са валидни за група от минимум 25 пълноплащащи участника.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДЛАГА ВАКАНЦИЯ В ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди