изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:35 EEST
В АЛБЕНА ЩЕ ВРЪЧАТ НАГРАДИТЕ ЗА АГРОБИЗНЕСМЕН И КООПЕРАЦИЯ НА 2010 Г.    
НовиниXVІ-ти национален  аграрен  семинар “Селското стопанство и всичко за него” ще се проведе от 15 до 18 ноември в курорта Албена, съобщават организаторите от „Добрички панаир” ООД.


Официалното откриване на традиционния форум е насрочено за 16 ноември. Сред темите, които ще бъдат дискутирани „Как да се подобри усвояването на евросредствата предвидени за земеделието и развитието на селските райони”, „Какво предлага България по отношение на общата селскостопанска политика на ЕС за следващия програмен период”, „Схеми за кредитиране на земеделските производители с участието на МЗХ и ДФ Земеделие и РА и комисията по земеделие и гори, комисия по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.” Ще бъде обсъждано още как да се използва интернет, като платформа за обмяна на добри практики, продажби на агро-стоки и комуникация с клиенти, партньори и администрация. Ще бъдат представени и хибридни семена на фирма ПРОЧЕРА – Румъния, както и нови сортове създадени в Институт по овощарство – Пловдив. Ще бъдат обсъдени още подходи за подържане на почвената повърхност в овощните насъждения в добро агротехническо и екологично състояние. На 17 ноември ще бъде представен Trimble Connected Farm ТМ като решение за измерване и оптимизиране на разходите за гориво, торове, препарати и труд. „Ламборгини” ще представи новостите за модерния фермер. Участниците във форума ще разберат още какви са предимствата да си собственик на комбайн John Deere.
Лектор: инж. Веселин Петков. Ще бъде представен и Добруджански Земеделски Институт - Ген. Тошево. На официалната вечеря ще бъдат обявени носителите на приза за Агробиснесмен 2010 и Земеделска кооперация 2010.
 


Сходни връзки

В АЛБЕНА ЩЕ ВРЪЧАТ НАГРАДИТЕ ЗА АГРОБИЗНЕСМЕН И КООПЕРАЦИЯ НА 2010 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди