изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 08:35 EEST
Хванаха финансист да онанира на спирка    
Ред и сигурност
33-годишният Иво Луканов работи с ученици, извадил си атрибута пред девойка 33-годишният Ивайло Луканов, който е счетоводител в училище "Климент Охридски" в мездренското село Зверино, бе спипан да онанира на спирка в ж.к. "Дъбника" във Враца. Мъжът е задържан за 24 часа в полицията.


Финансистът извадил мъжкия си атрибут на автобусна спирка в близост до РУМ-а и започнал да онанира. Вършейки сексуалната си игра, той се обърнал към младо момиче, което чакало до него на спирката. Девойката започнала да вика, а преминаващ автопатрул веднага спрял и Ивайло бил задържан. Момичето дало показания за случилото се.

Регионалният в. "Конкурент" потърси за коментар временно изпълняващия длъжността директор на училището в Зверино Пепи Димитров. "Когато се установят фактите, ще извършим проверка и ще преценим как ще се процедира с въпросния служител", заяви Димитров.

Ивайло Луканов работи от 2005 година в селското училище. Миналата година се е оженил за щерката на директорката на школото, която е в болнични, и имат дете. "Не мога да коментирам случая, познавам Ивайло и семейството му. Лошото е, че работи в сферата на образованието и контактува и с деца", каза кметът на селото Найден Христов. /БЛИЦ/ http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Хванаха финансист да онанира на спирка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди