изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:02 EEST
Любовникът на Мая Илиева дължал 200 000 евро на ВИС-2    
Новини  Бомбеният ад срещу Николай Иванов - Шванца е заради негов дълг  към групировката ВИС-2, а не заради връзката му с Мая Илиева, разкриват пред столичен вестник запознати с историята около 33-годишния любовник на вдовицата на Георги Илиев.  Миналата седмица автомобилът на варненския плейбой избухна посред бял ден и рани в крака Шванца. Взривът дойде само 20 дни след първата бомба, която гръмна на покрива на къщата на баща му Радул. 

 Основната версия за двата атентата е, че висаджии сплашват Николай Иванов, тъй като не одобряват любовния му романс с Мая Илиева.  Не случайно първият разпитан за бомбите е варненският "добре облечен бизнесмен" Христо Асенов - Бацата, който бе един от най-верните приятели на Жоро Илиев.  Естествено Бацата е отрекъл да има нещо общо с взривовете и е намекнал на ченгетата да търсят другаде причината: "Шванца дължи пари на много хора!". 

Неофициално се говори, че 33-годишният варненец е задлъжнял с 200 000 евро към Радо Боксьора, дясна ръка на избягалия в ЮАР Христофорос Аманатидис - Таки. Именно заради дълга си към Боксьора, който управлява хотелите и нощните заведения на ВИС-2 по морето, Шванца не стъпва в София от 3-4 месеца.

Шванца си навлякъл гнева на висаджиите и заради поет и неизпълнен ангажимент за варненската плажна ивица. Любовникът взел пари, уж за да корумпира общинари, но така и не свършил работа. В ъндърграунда се говори, че той имал срок до края на годината да възстанови парите. http://vip-bg.info

Бомба до дома на авер на Дичо и Мая Илиева

Георги Илиев забрани сватба на Мая от гроба

Мая Илиева е разкарала Ники Шванца

Мая Илиева загубила дете

Мая Илиева е лудо влюбена в Шванца

 


Сходни връзки

Любовникът на Мая Илиева дължал 200 000 евро на ВИС-2 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди