изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:15 EET
ХОРОКСОП ЗА 6 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОКСОП ЗА 6 НОЕМВРИ

ОВЕН - До обяд много хора ще ви лазят по нервите с приказките си. Тактичността и търпението трябва да са ръководните ви принципи в общуването, независимо от всичко.

ТЕЛЕЦ - Днес ще сте склонни да се задълбочавате в собствените си чувства и ще пренебрегвате тези на околните. Трудно ще контролирате желанията и настроенията си.

БЛИЗНАЦИ - Ще ви вълнуват простичките неща, които обаче придават колорит на живота. Ще ви се иска да избягате от фокуса на вниманието и да си вършите свои си неща.

РАК - Ще сте доста заети най-вече да помагате на приятелите си. Независимо, че няма да имате достатъчно свободно време, посрещнете некакнените гости, те ще се окажат изключително интересни.

ЛЪВ - Заложете на новото и различното и няма да сбъркате. До обяд нещата ще се развиват доста бързо. Хубав момент да дадете ново начало. Следобед ще се чувствате доволни и сигурни.

ДЕВА - Не си губете времето със самосъжаление, а действайте, не позволявайте неприятни спомени да ви развалят настроението. Напрежението няма да е малко.

ВЕЗНИ - Ще сте готови да помогнете на всички. Все пак внимавайте да не злоупотребят с добрите ви намерения. Желанието ви да бъдете със семейството си ще се осъществи доста късно вечерта.

СКОРПИОН - Неочаквано обаждане може да ви провали графика, но не правете проблем от това. Включете активно въображението и очарованието си.

СТРЕЛЕЦ - Съвместната работа с приятели може да роди оригинални идеи. Социланите контакти ще поглъщат голяма част от вниманието ви. Ще се интересувате от необичайни неща.

КОЗИРОГ - Не обичате да се претоварвате, но ще трябва да наваксате изостаналите задачи от седмицата. Може да се нагърбите с допълнителна работа. Опитайте се да правите нещата постепенно.

ВОДОЛЕЙ - Отложете решаването на важните въпроси за друг ден, а днес се забавлявайте и правете нещата, които обичате. Не се притеснявайте относно финансови въпроси.

РИБИ - Искате справедливостта да възтържествува и ще направите всичко по силите си за това. Ако ви се налага да контактувате с държавни институции, направете го до обяд.
 


Сходни връзки

ХОРОКСОП ЗА 6 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.53 секунди