изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:14 EEST
Пенсионер гинеколог е задържан за незаконни аборти в мазе    
Ред и сигурност70-годишен пенсиониран гинеколог е заловен от полицията заради извършване на криминални аборти в мазе на ул. „Цанко Дюстабанов" 7А в Пловдив. Шефът на пловдивската полиция старши комисар Тодор Чонов обясни, че Вътьо Вълчев е работил без разрешение, в лоши хигиенични условия, които не отговарят на изискванията за тази дейност. Цената на манипулацията е струвала между 60 и 70 лева. 

Има образувано досъдебно производство за умъртвяване на плод на две и повече жени, уточни зам.-директорът на пловдивската полиция Константин Баков. Той обясни, че проверката по случая е започната след сигнал срещу пенсионирания гинеколог. Служители от сектор „Криминална полиция" извършват проверка на мазето. В помещението са открити ръждясали легени, тефтер с графици и порнографски списания. До момента са разпитани около 10 жени.

Пенсионерът е задържан за 24 часа в ареста. Предстои да му бъде повдигната най-тежката мярка „задържане под стража", заяви комисар Чонов.

Преди около 12 години срещу Въльо Вълчев е било образувано досъдебно производство за извършване на същите дейности. Тъй като обаче не е имало достатъчно доказателства срещу него случаят е бил прекратен, уточни старши комисар Тодор Чонов. http://dariknews.bg

 


Сходни връзки

Пенсионер гинеколог е задържан за незаконни аборти в мазе | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Пенсионер гинеколог е задържан за незаконни аборти в мазе
Автор: Anonymous да 2010-11-08 @ 13:27 EET
подобре аборти в мазе отколкото  няколко пъти в годината  да пращаме есемеси  за незнам си къде

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди