изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:49 EEST
Освободиха окончателно Златомир Иванов - Баретата    
Ред и сигурност Златомир Иванов-Златко Баретата бе освободен окончателно от ареста с решение на Апелативния съд в София, който потвърди решението на Софийския градски съд. Мотивът за промяна на мярката е влошеното здравословно състояние на Иванов, който остава под домашен арест, пише БТА. Делото срещу него и още няколко обвиняеми започва отначало през следващата седмица след ареста на един от досегашните съдебни заседатели.

На 6 октомври Софийски градски съд освободи Златомир Иванов - Златко Баретата от ареста и му наложи по-лека мярка за неотклонение „домашен арест". Влошеното здравословно състояние на Баретата беше основният мотив на магистратите да променят мярката му за неотклонение от най-тежката „задържане под стража" в по-лека.

На 8 октомври Софийска градска прокуратура внесе в Софийски градски съд частен протест срещу определението на съда, с което мярката за неотклонение „задържане под стража" на подсъдимия Златомир Иванов беше изменена в „домашен арест".

Баретата е посъдим, заедно с още 20 души, за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Срещу различни членове от групата има повдигнати допълнителни обвинения. Така например, Баретата е обвинен за поръчителство на убийството на Румен Стефанов-Алф. Прокуратурата твърди, че Баретата е бил лидер на престъпното сдружение, което е било известно сред подземния свят с името Фирмата. Златомир Иванов се намира в ареста от февруари миналата година, когато сам се предаде на органите на реда след като бе обявен за общодържавно издирване.

ОЩЕ ЗА ЗЛАТКО БАРЕТАТА

 


Сходни връзки

Освободиха окончателно Златомир Иванов - Баретата | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Освободиха окончателно Златомир Иванов - Баретата
Автор: Anonymous да 2010-11-08 @ 11:27 EET
ами  БАРЕТАТА  ще си плати   и няма да лежи   останалите   20  ще му излежат  присъдата   нямам  думи  за нашето правосъдие  щом този   наглец   го пускат  то   мишочетата  какво ще ги правят
Освободиха окончателно Златомир Иванов - Баретата
Автор: Anonymous да 2010-11-08 @ 14:59 EET
ами дано утепе вас че да мирясате със вашите присъди

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди