изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:56 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 7 НОЕМВРИ

ОВЕН - Случайно дочута от вас новина ще ви провокира към активни действия. Промяната ще ви донесе бързи резултати и вдъхновени ще продължите да работите в новата посока.

ТЕЛЕЦ - Днес най-важно за вас самите е да изясните желанията си. Другите ще се съобразят с вас, стига да знаете съвсем точно какво искате. Проява на милосърдие ще ви издигне високо.

БЛИЗНАЦИ - Високите ви изисквания увеличават напрежението в живота ви и ви се отразяват нездравословно. Предстоят ви хубави дни, не губете вярата си и запазете добрия тон в общуването си.

РАК - Намалете темпото и се успокойте, защото така не можете да вземате трезви решения. Някои от задълженията си може да прехвърлите на сътрудниците, не се ангажирайте с всичко сами.

ЛЪВ - Нещо важно край вас ще промени отношението ви към някои страни от живота ви и с нова нагласа ще продължите напред. Промените, дори и да ви плашат, са само за ваше добро.

ДЕВА - Ще е съпроводено с емоции и без да изпадате в крайности ще се отърсите от остарелите си разбирания. Срещи с хора, на които дължите внимание и уважение, покажете им го.

ВЕЗНИ - Развитието на делата ви в голяма степен зависят от вашето желание и активност. Подготовката ви по конкретен проект приключва и може да пристъпите към осъществяването му.

СКОРПИОН - С каквото и да се захванете, правете го от цялото си сърце и усилието ви ще се възнагради доста щедро. Вземете мерки и за здравето си, за много от вас те вече са неотложни.

СТРЕЛЕЦ - Свежото ви присъствие ще внася настроение сред околните и добронамерено ще се приемат идеите ви. Вдъхновени ще се заемете с работата си и ще планирате бъдещето.

КОЗИРОГ - Съдбата не благоприятства активната делова работа. Дайте си време за повече почивка и забавления. Със сигурност ще намерите добрия начин да изживеете свободните си дни.

ВОДОЛЕЙ - Използвайте ресурсите си за да приключите навреме с работата и планирайте следващите дни. Финансовата ви обезпеченост ще направи възможно да си позволите повече отдих.

РИБИ - Среща с приятели или пътуване ще ви помогне да релаксирате и се заредите с много свежи идеи. Имате свободната воля да уреждате личния си живот, точно така, както вие желаете.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди