изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:28 EEST
ИТ авторитети бистрят песен на Гергана /ВИДЕО/    
Любопитно  Авторитетният блог за технологични новини TechCrunch обръща специално внимание на българската попфолк певица Гергана. Не точно заради пищните й форми и платиненорусата коса, нито като поредния от популярните западни репортажи за екзотичната чалга култура в нашия регион, а заради песента на Гергана за "Фейсбук", която може да мине почти за взаимна реклама (макар да няма нужда).


Не че човек може да остане безразличен, та с лек шекспиров привкус в английския авторите се питат още в заглавието "Какво съзида Зукърбърг" (What hath Zuckerberg wrought) и препоръчват на потребителите да гледат "секси клипа".

"Спомняте ли си, когато евтинките и кичозни чуждестранни видеоклипове се снимаха в дискотеките? Е, сега се случват във "Фейсбук", коментират още в началото от TechCrunch.

Авторите цитират избрани фрази от музикалната история, която описват като "гореща петъчна нощ на сърфиране във "Фейсбук":

"Във "Фейсбук" нощ и ден ти търсиш контакт с мен".

"На снимката готин си - на живо такъв ли си?".

"Харесваш ми профила, но там съм излъгала".

Изданието е пропуснало обаче да спомене култовата и трудно преводима фраза от самия край на клипа, когато певицата се обръща и възкликва "Егати фейса!".

Авторите на публикацията, които са коментирали и други песни, свързани със социалната мрежа, като френската Poke, отбелязват, че Гергана си е кръстила песента просто "Фейсбук" и че съвсем без никаква ирония разказва за флирта между двама колеги в мрежата, които най-накрая се срещат на живо и разбират, че са те.

Ако бях изпълнителният директор на "Фейсбук", щях да си взема един ден отпуск и да се насладя на постижението си, препоръчват на Марк Зукърбърг от TechCrunch.

Във "Фейсбук" има няколко профила/групи, посветени на русата попфолк дива Гергана.

От 15 октомври по кината у нас се върти филмът "Социалната мрежа", екранизация по романа на Бен Безрих "Милиардер по неволя: Основаването на "Фейсбук". История за Секс, Пари, Гений и Предателство".

Джеси Айзенбърг играе ролята на американския студент, станал милиардер със създаването на "Фейбсук". Самият Марк Зукърбърг не е контактувал с авторите на филма и не се появи на премиерата му в Ню Йорк.

http://m.vesti.bg

ОЩЕ ЗА ГЕРГАНА



 


Сходни връзки

ИТ авторитети бистрят песен на Гергана /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди