изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:53 EEST
Убиха бизнесмен в столицата    
Новини
57-годишният Николай Грозданов, познат с прозвището Кольо Македонеца, е открит мъртъв тази сутрин в апартамента си в столичния квартал „Ботунец"2. Трупът е намерен около 9 часа тази сутрин от негови колеги, които са чакали Грозданов да се появи на работа. След като той не е отишъл, го потърсили в апартамента му в столичния квартал „Ботунец 2". Магазинът и складът на Грозданов са в близост до дома му, предаде БТА.



Човекът бил с две-три прободни рани по врата, съобщиха от МВР. Това е било установено, след като тялото на мъжа е предадено за аутопсия.

Сестрата на Грозданов каза, че смята, че той не се е самоубил, а по-скоро е жертва на убийство. Брат му, който също като сестра му беше пред блока, заплаши журналистите, отразяващи инцидента. Местните разказаха, че Грозданов бил богат и вече веднъж е бил жертва на обир. Никой от познаващите го не смята, че той се е самоубил, както и че имал да връща пари. Запознати разказаха, че мъжът вземал металите от "Кремиковци" и ги препродавал на дребно. А синът му работел с него. 

Установено е, че е възможно убитият да е познавал нападателя си, тъй като няма данни вратата да е разбивана.

Според източници на Дарик радио Грозданов е бил сред близките хора на убития преди години в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца.

Гръмнаха човек на Косьо Самоковеца

Кольо Македонеца открит прострелян в "Ботунец"

57-годишен мъж е прострелян в столичния квартал „Ботунец". Инцидентът е станал тази сутрин в апартамент в жилищен блок.

Простреляният се казва Николай Грозданов, с прякор Кольо Македонеца, съобщи Дарик радио.

По непотвърдена информация той е свързан с убития преди години в Амстердам Константин Димитров - Косьо Самоковеца.

Трупът на 57-годишния мъж е открит около 9 часа тази сутрин от негови колеги, които са чакали Грозданов да се появи на работа. След като той не е отишъл, го потърсили в апартамента му в столичния квартал „Ботунец 2".

Минути по-късно на мястото пристигнали и полицаи. Установено е, че е възможно убитият да е познавал нападателя си, тъй като няма данни вратата да е разбивана. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Убиха бизнесмен в столицата | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Убиха бизнесмен в столицата
Автор: Anonymous да 2010-11-08 @ 13:21 EET
и защо са решили   че като не е отишъл на работа  да го потърсят в апартамента му  непременно  човек ако не отиде на работа  трябва ли да се потърси веднага  и то у домът му ами може да е например с приятелка  или пък да се крие някъде с любовница  това ми мирише на една  подобна случка  вечерта човекът е у тях  и на другият ден вече полицията пред домът му   издирвайки го за изчезнал  и кой знае че е  изчезнал   и още едно неразгадано  убииство   жената закъснява  просто не слиза от автобуса  и мъжът и решава  да се обади в полицията  и ги  води  в хотела където работи тя   и при положение че хотелът е пред сезонна работа и не е действащ                        и защо решава че  е  в хотела ами не пак с приятелка или  с   приятел  някъде  и се оказва че  по същият начин  е познавала убиецът си    и кой мислите че  е при положение  че мъжът и имал  любовница  неразкрити   убииства  и това  ще мине   за такова  

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди