изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:48 EET
400 000 евро обещани за отстрел на Борисов    
Новини
400 хиляди евро ще бъдат платени, ако е успешен планът за физическо отстраняване на Бойко Борисов. Сумата и договорката са засечени от българските спецслужби преди десетина дни в телефонни разговори и срещи на три знакови фигури, пише в.24 часа". От Националната служба за охрана отказват категорично да обяснят дали е увеличена охраната на българския премиер.




"Охраната на Борисов винаги е била по-особена", повториха от НСО коментара си отпреди 4 месеца, когато в Атина чужди партньорски служби засякоха в петзвездния King George Palace среща на прочути българи с яхти, които обсъждаха как да бъде елиминиран българският премиер.

Информацията за срещата тогава постъпи в София от чужди партньорски служби. Според тях българите пристигнали в гръцката столица с яхти и били придружавани от сериозна охрана.

Съзаклятниците се срещнали в King George Palace и обсъждали полицейския натиск, на който били подложени.

Засечената сега договорка за 400 хиляди евро за живота на Бойко Борисов е третата по-сериозна заплаха за живота му в последните 6 години.

Преди седмица премиерът припомни в Нова телевизия, че в СРС е бил засечен разговор между два града в Европа - Милано и Амстердам.

"Това пожарникарче първо ще го свалим, после ще го утрепем", била една от репликите в телефонния разговор. Премиерът не уточни кога е станало това. Но според хора от службите става дума за 40-минутен разговор отпреди повече от 5 г. между Константин Димитров-Самоковеца и Иван Тодоров-Доктора, записан от чужди служби и предаден на нашата ГДБОП. Разговорът е по времето, когато Борисов още е главен секретар на МВР.

Пак по това време сръбските служби информираха нашите, че се готви покушение срещу него заради ареста в София на международния наркомафиот Сретен Йосич. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

400 000 евро обещани за отстрел на Борисов | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
400 000 евро обещани за отстрел на Борисов
Автор: Anonymous да 2010-11-08 @ 09:22 EET
Neka Bog da do pazi.
400 000 евро обещани за отстрел на Борисов
Автор: Anonymous да 2010-11-08 @ 12:50 EET
 Празни приказки.Циркаджии.
400 000 евро обещани за отстрел на Борисов
Автор: Anonymous да 2010-11-08 @ 13:05 EET
аз вярвам на БОЙКО БОРИСОВ  но едно нещо  трябва да направи  да  разчисти   всички   кметове  областни депутати  и всичко що се нарича  боклук от предишни партии  които сега  се   кръстят на партия герб  именно затова   се двуомя  дали да гласувам за тази партия  като съдя по нашите  местни избранници  през колко партии са преминали  и сега са в герб  и не само аз съм на това мнение  във  форумите  се чете  какво е мнението на гражданите  едни и същи 20 год  само  си прехвърлят постовете  и как да им вярвам  и кой би повярвал 

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди