изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:55 EEST
ИЗЯВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ДОБРИЧ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ДО ФЕНОВЕТЕ ОТ „ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНАТА АГИТКА”    
СпортУважаеми фенове от „жълто–зелената агитка”,
Като кмет на Община град Добрич заявявам, че ще приема поканата за дебат тогава, когато Вие излезете от анонимност и се представите пред мен и моите колеги.


Опасявам се, че зад Вашето решение да защитавате ревностно любимия си клуб в нашия град има интереси, които целят да манипулират общественото мнение.
Готова съм да Ви поканя да обсъждаме бъдещето на футбола в нашия град, но искам да зная кои фенове представлявате, защото лично аз и моите колеги се срещнахме нееднократно с фенове на Добруджа и заедно с тях взехме решение да прекратим участието на г-н Величко Найденов и да откупим неговите акции. Точно аз, моят екип и общинските съветници след много дебати за футбола заедно с феновете на Добруджа предприехме тези действия, за да продължим футболните традиции на Добрич и да възвърнем неговата футболна слава. Затова, настоявам преди да обвинявате мен и моите колеги във всякакви грехове за футбола, да се представите пред нас и да заявите кои фенове обединявате? Феновете, които аз познавам и с които съм разговаряла неведнъж, подкрепят нашите действия и усилия да запазим футбола в нашия град. Затова Ви призовавам да се представите в Община Добрич и лично аз се ангажирам да инициирам среща с Вас за настоящето и бъдещето на футбола в нашия град. И понеже не са посочени никакви адреси или координати за връзка, се обръщам към средствата за масова информация с молба за публикуване на моята позиция.
 


Сходни връзки

ИЗЯВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ДОБРИЧ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ДО ФЕНОВЕТЕ ОТ „ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНАТА АГИТКА” | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИЗЯВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ДОБРИЧ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ДО ФЕНОВЕТЕ ОТ „ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНАТА АГИТКА”
Автор: Anonymous да 2010-11-08 @ 18:49 EET
То това какви фенове са ,тедо само правят интриги и пречат наистина за развитието на футбола в Добрич.Моят съвет е този техен тартор на фен агитката, онова измекярче от вивата дето работи да му смачкат физиономията.Той е пострекателя на тези неща и обърква наистина тези които милеят за ДОБРУДЖА.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди