изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:49 EEST
ЧУЖДЕСТРАННИТЕ СТУДЕНТИ НА ВУМК СПРЕТНАХА ИНТЕРНАЦИОНАЛНО ПАРТИ    
ОбразованиеСтрахотно международно парти е организирано в студентския кампус Мечока Бен, съобщиха от Висше училище Международен колеж. Оттам разказаха, че студенти от близо 20 държави заедно със своите български колеги и граждани на Добрич се забавлявали цяла вечер с шоу програмата, озаглавена "Животът на миналото".


Тя е съставена от студентите Ика Саримаа (Финландия), Марти Вилиу (Естония) и Йозеф Зайеш (Унгария). Групата международни студенти изявила желание да се включи в организацията по отварянето на ресторант "Мечока Бен" в едноименния кампус и така те накарали над 60 души да се забавляват от сърце.
"Целта ни беше да се включим в популяризацията на ресторанта, управляван от наши състуденти, да ги подпомогнем с организацията на събитието по откриването. Това е нещо ново и интересно за нас и го направихме с удоволствие, така научихме още нещо ново. Акцентът на програмата ни бе "Животът на миналото" и затова музиката, която съпровождаше събитието бе изцяло "ретро" - от миналия век, направихме няколко куиз шоута с тематични въпроси, както и игри със стари ретро-диско танци. Много се радваме, че успяхме да накараме гостите ни да купонясват с нас."- споделя естонецът  Марти Вилиу.
Студенти от ВУМК отбелязват още, че това е първата шоу програма в Добрич, водена само на английски език и със задоволство подчертават, че Добрич е част от глобалната студентска общност.
 


Сходни връзки

ЧУЖДЕСТРАННИТЕ СТУДЕНТИ НА ВУМК СПРЕТНАХА ИНТЕРНАЦИОНАЛНО ПАРТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди