изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:44 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностСЛУЖИТЕЛИ на фирма, охраняваща гаражите на ВиК в Добрич, задържаха крадец, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Сигнал за престъплението е получен в Първо РУП в 18.26 часа на 4 ноември. 39-годишният А. Щ. е заловен в момент на изнасяне на 38 литра дизелово гориво. По случая се работи в условията на досъдебно производство.
СЛЕД проведени оперативно-издирвателни мероприятия  от служители на РУП в Ген.Тошево е установен С. А. /34/ от село Равнец. На 3 срещу 4 ноември той извършил кражба на ел. дрелка, монофазен електрожен и други инструменти от дома на германски гражданин. С. А. е криминално проявен, има регистрация за грабеж, две условни присъди за кражби и средна телесна повреда и една ефективна присъда за кражба. Вещите, предмет на престъплението, са намерени и иззети. По случая се работи в условията на досъдебно производство. Крадецът е задържан със заповед за задържане за 24 часа.
25-ГОДИШЕН мъж от Добрич с инициали С. С. е заловен пиян зад волана. Той управлявал лек автомобил „Ситроен”, спрян е около 1.10 часа на 5 ноември от автопатрул на Първо РУП. При последвалата проверка за алкохол техническото средство отчело 2.23 промила. По случая е образувано бързо полицейско производство. Водачът е задържан със заповед за задържане за 24 часа. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
166 НОВИНИ
Автор: Anonymous да 2010-11-10 @ 18:36 EET
Отново изгоря кокошкар с 38 литра БАНДИТИТЕ си продължават в същото темпо

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди