изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:52 EEST
ДОБРУДЖА ИЗПУСНА ЧАВДАР    
СпортФутболистите на Добруджа завършиха наравно 1:1 с тима на Чавдар (Етрополе) в среща от 14-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години.

Двата отбора си размениха по едно полувреме на стадион “Дружба”, но домакините могат повече да съжаляват за изпуснатата победа, тъй като през втората част треснаха две греди.
В началото на мача добричлии подцениха гостите, които са известни в страната като Школата на Стоичков. В резултат на това Станислав Краев откри за гостуващия тим. До края на първата част последваха две добри намеси на вратаря на “жълто-зелените”, които не позволи на отбора от Етрополи да дръпне застрашително в резултата.
През втората част настъпи коренна промяна в играта на домакините, които на два пъти бяха близо до изравняването, но на два пъти ударите на Танер Юсню срещнаха гредите, а веднъж и изстрела на Филип Филчев облиза страничния стълб. 
Логиката възтържествува в 83-ата минута, когато Ивайло Лазаров прехвърли вратаря на Чавдар от пряк свободен удар.
До края на срещата Филип Филчев и Стилиян Цеков пропиляха изгодни възможности за гол.  
След първите 14 кръга възпитаниците на Валентин Ангелов имат 8 победи, 1 равенство и 5 загуби. Следващата седмица те гостуват на Ботев 2002.


 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ИЗПУСНА ЧАВДАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди