изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:49 EEST
Арестуваха убиеца на Кольо Македонеца    
НовиниИма задържано лице за убийството на 57-годишния бизнесмен Николай Грозданов, с прякор Кольо Македонеца, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов. Грозданов, който е свързан с убития преди години в Амстердам Константин Димитров - Косьо Самоковеца беше открит мъртъв с порезни рани в апартамента си в столичния квартал “Ботунец”.



Според Цветанов до утре следобед вече ще има безспорни доказателства срещу задържания.

Потвърдила се   е първоначалната версия, че убиецът е близък до семейството, защото в апартамента няма следи от взлом при влизането, уточни Цветанов.

Кольо Македонеца беше открит мъртъв в неделя около 9 часа от негови колеги, които са чакали Грозданов да се появи на работа. След като той не е отишъл, го потърсили в апартамента му в столичния квартал „Ботунец 2".

Във фаталната нощ той бил сам в апартамента си, тъй като съпругата му била при сина им в София.

Според съседи Кольо Македонеца е бил добър човек. Преди години бил нападнат от грабители във входа на блока, които му взели пари.

Македонеца отворил още през 1995 г. склада за метални профили, който е на около 100 метра от дома му. Преди това работел като началник-смяна в "Кремиковци". http://www.blitz.bg/


 


Сходни връзки

Арестуваха убиеца на Кольо Македонеца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди