изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:22 EEST
ГИМНАСТИЧКИ ТРЕНИРАХА НА ТРЕВА ЗА НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО    
СпортМомичетата от ансамбъла в Добрич са се насинили заради кълбета, които са правили на твърда настилка




Състезателките от клуба по художествена гимнастика Мик Гергана 90 в Добрич са получили синини по телата си, тъй като са тренирали на трева или на твърда настилка в зала, съобщи клубната им президентка и треньорка Йовка Няголова.
През последните дни тя и момичетата са използвали всяка една възможност, за да се подготвят максимално добре за предстоящия държавен шампионат по художествена гимнастика за ансамбли при девойките младша и старша възрасти и жени от категория “А”, но са срещнали големи трудности.
“В момента преодоляваме много трудности, тъй като зала “Русалка”, където тренираме, се подготвя за отоплението за зимния период. Благодаря на концесионерът й Йордан Андреев, че прави всичко възможно децата да тренират, дори и при неподходящи условия. Водили сме занимания и зад хандбалната врата”. В събота бяхме в Търговище, за да може девойките ни да тренират, а в неделя играхме на трева, защото хандбалната зала беше заета. В понеделник влязохме в залата, но гръмнаха две крушки и накъсаха две ленти, които са марка “Сасаки”, сподели Йовка Няголова, която ще съдийства в националния шампионат.
Днес ансамбълът на добричкия клуб, който ще се представи при девойките старша възраст с две ленти и три обръча, ще има контролно състезание във Варна. В проверката ще се включат клубове от Северна България. Веднага след това грациите ще отпътуват за София, за да може да проведат поне една тренировка при напълно нормални условия. Това те ще направят при Нешка Робева на Герена.
Състезанието е в събота, като амбициите на клуба са момичетата да изиграят съчетанието си прилично.
Главен съдия на първенството ще бъде президентът на федерацията Мария Гигова.
 


Сходни връзки

ГИМНАСТИЧКИ ТРЕНИРАХА НА ТРЕВА ЗА НАЦИОНАЛНО ПЪРВЕНСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди