изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:03 EEST
НАСРОЧИХА ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНАТА ПРЕБРОИТЕЛНА КОМИСИЯ    
НовиниЗам.-областният управител Тодор Георгиев в качеството си на председател на областната преброителна комисия е насрочил първото й заседание за 16 ноември от 10 ч., съобщиха от областната управа.


На заседанието ще бъдат обсъдени дейностите за периода до края на 2010 г., както и сроковете за тяхното изпълнение. Комисията ще изслуша коментар за първото заседание на общинските преброителни комисии. Подготовката и провеждането на Преброяване 2011 се организира от Националния статистически институт, Централната комисия по преброяването и териториалните статистически бюра. Ще бъде изнесена информация за предстоящото 17-то поред Преброяване на населението и жилищния фонд през м. март 2011 година. Коментар за първото заседание на Общинските преброителни комисии. Ще се коментира ходът на актуализацията на адресите, дворните места и сградите, в т.ч. вилните зони; хода на набирането на преброители и контрольори. Всички членове на комисията ще попълнят клетвена декларация. На второто заседание на комисията ще се направи отчет за резултатите от кампанията по актуализиране на адресите, дворните места и набиране на преброители и контрольори.
 


Сходни връзки

НАСРОЧИХА ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНАТА ПРЕБРОИТЕЛНА КОМИСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди