изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:38 EEST
ОБЯВЯВАТ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА ПЛАСИДО ДОМИНГО    
НовиниСветовноизвестният тенор ще пее в Балчик през юли


Световноизвестния тенор Пласидо Доминго ще пее в Балчик през юли следващата година, съобщи кметът на морския град Николай Ангелов. Дотогава се предвижда да бъде ремонтиран стадионът в Балчик, който е одобрен от личния импресарио на звездата.
Налага се обаче община Балчик да обяви процедура за възлагане на обществена поръчка, за да може да плати хонорара му. Тъй като хонорарът на световната знаменитост ще е няколкостотин хиляди евро, ЗОП изисква за него да се възложи обществена поръчка. Най-вероятно, в условията й трябва да запишем, че търсим световноизвестен тенор и неговият импресарио да ни направи предложение за хонорара, коментира недомислието в закона градоначалникът. Той обясни, че дори за комплекта безшумни прожектори за сцената, които също са част от условията на Доминго, трябва да има обществена поръчка, тъй като те струват над 15 000 лева. Оказало се, че сцената и пулта за миксиране, които екипът на тенора са поискали за концерта в Балчик, не могат да се намерят у нас. Но, можели да се наемат от Сърбия. Най-вероятно, община Балчик ще обяви и процедура за възлагане на обществена поръчка за определяне на импресарска агенция, с която да работи във връзка с организирането на концерта. Кметът не назова точната сума на искания хонорар от Пласидо Доминго. Обясни, че преговорите още продължават. Николай Ангелов е категоричен, че няма намерение да прави губещ концерт. В община Балчик вече са получени подробните изисквания във връзка с тридневния престой на звездата у нас. Те касаят както броя на лимузините, които ще обслужват звездата, така и гримьорните, вида на цветята и цвета на столовете. Пласидо Доминго най-вероятно ще отседне в петзвездния хотел „Фламинго гранд” в Албена, съобщи кметът.
 


Сходни връзки

ОБЯВЯВАТ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА ПЛАСИДО ДОМИНГО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди