изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:15 EEST
ПМГ ПОДКРЕПЯ НИКИ ДОЙЧЕВ    
Новини"Голямата мечта на Ники трогва до сълзи и кара всяко благородно сърце да трепне съпричастно" - това казват неговите съученици и преподаватели от ПМГ "Иван Вазов" в Добрич. Училището подкрепя талантливия си възпитаник за участието му в "Байландо" по Нова телевизия.


Николай Дойчев е на 16 години и е ученик в 10 "в" клас. "В днешно време, когато агресията, неуважението, неблагодарността и липсата на морал са ежедневие, едно изключително възпитано и интелигентно момче дръзна да застане до големи мъже и жени и да покаже, че силата на желанието, упоритостта и уменията могат да му дадат заслуженото първо място" - категорична е Г. Атанасова - преподавател в ПМГ. Вече втори месец Николай се справя повече от блестящо с трудните задачи и успява да получи похвали дори от "желязната" Нешка Робева. Качествата, които демонстрира възпитаникът на математическа гимназия, са пример, достоен за подражание. "Всички ние, които познаваме Ники Дойчев - учители и ученици, заставаме зад благородната му кауза, подкрепяме го с цялото си сърце и се гордеем с него, защото той доказва как трябва да се обича - на дело, как трябва да се мечтае - като посветиш всичко на желанията, и как трябва да се постигат целите - като работиш неуморно и всяка трудност приемаш като поредното предизвикателство по пътя към успеха! Ники, стискаме палци! Ти вече си победител!" - казват още от ПМГ.
 


Сходни връзки

ПМГ ПОДКРЕПЯ НИКИ ДОЙЧЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.24 секунди