изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:47 EEST
Двама българи са задържани със 70 кг хероин в Турция    
По света

Двама българи са арестувани за наркотрафик в Турция. В операцията, проведена едновременно в Истанбул и Одрин, са задържани над 70 килограма хероин. Наркотикът бил намерен в кола, оставена на паркинг на голям мол в Одрин. Той бил разпределен в пакети, които били укрити между торби с цимент, предаде БНР.



При операцията са задържани двама български граждани, чиито имена са посочени с инициали Й.М.А и П.Т. По същото време в Истанбул бил задържан друг член на групата - турският гражданин Метехан М. Задържаните български граждани работели като строителни работници на обектите в Турция. Турският гражданин бил пласьор на бяла кухненска техника и имал контакти в много градове на страната.

По подаден сигнал турската полиция започнала проследяването на групата още преди 5 месеца. Установени били някои връзки на групата с международния наркотрафик. След това силите на реда предприели операцията, която се провела едновременно в Истанбул и в Одрин. Следствието установило, че хероинът се доставял от чужбина в Турция и оттук го прехвърляли в България, а оттам за европейските държави.

Задържаните са предадени на съда за тежки престъпления в Бешикташ, Истанбул. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Двама българи са задържани със 70 кг хероин в Турция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди