изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:16 EET
Калиакра с първи успех в елита    
СпортОтборът на Калиакра (Каварна) надигра като гост УНСС (София) с 3:0 (9, 26, 21), в залата на НСА, в третия кръг на Суперлигата.

Това е първа победа над каварненските волейболисти, които не можаха да спечелят в нито едното от двете си домакинства в началните кръгове на шампионата.

Победата за Калиакра бе извоювана и в отсъствието на основният състезател Васко Стоянов, който след настинка вдигна 40 градуса температура и бе принуден да наблюдава мача извън игрището. Отсъстващият титуляр обаче бе достойно заместен от младия Вангел Велинов, който имаше отлични изяви на терена. Много силно за гостите игра и дългуча Цанко Цанков, който се превърна в основен реализатор за своите.

С изключение на първия гейм, когато гостите си осигуриха рано комфортен аванс и спечелиха лесно, в останалите две части играта бе по-равностойна. В решителните моменти обаче волейболистите на Калиакра бяха по-концентрирания тим и с по-добра игра в защита и на блокада затвориха мача с чиста победа.

„Като цяло стояхме по-добре от УНСС във всички показатели", заяви за BGvolleyball.com треньорът на Калиакра Петър Дочев. „Само грешки в решителни моменти не ни позволиха да покажем тотално превъзходство. Много съм доволен от играта на момчетата и най-вече от Цанко Цанков. Най-накрая се видя, че сме отбор. Имаше настроение и борбеност през целия мач, а състезателите показаха воля за победа", допълни Петър Дочев.

BGvolleyball.com

 


Сходни връзки

Калиакра с първи успех в елита | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди