изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:02 EEST
БОЙ В ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК)    
СпортНапрежението в Черноморец (Балчик) взе връх, след като двама футболисти се сбиха на тренировка, твърди БТА. Капитанът Слави Костенски и нападателят Георги Куртев си налетяха един на друг след остро влизане в игрова ситуация. Двамата си размениха по няколко удара, но бяха набързо разтървани от останалата част от съотборниците им.


Черноморец (Балчик) е на 3-о място в Източната "Б" група с 20 точки, само две по-малко от лидера Черноморец (Поморие). В този кръг балчиклии обаче почиват, тъй като съперникът им ФК Равда се отказа от участие.
Въпреки това обаче подготовката беше доста сериозно нарушена, а едва в два от дните се проведоха нормални занятия. Ръководството дължи на играчите по една заплата, пет премии, както и парите за храна и квартири.
Почти всички футболисти от Черноморец (Балчик) обаче настояват да получат дължимите суми до петък, а съществува вариант и да бъде бойкотирана срещата с Литекс от турнира за купата на България. Никой от хората, които са ангажирани с управлението на клуба, не се появява на стадиона и не се среща с футболистите, за да бъде дискутирана ситуацията.
Черноморец (Балчик) направи здрава селекция преди началото на сезона и всички в малкия морски град бяха амбицирани тимът им да се пребори за участие в "А" група догодина. Рязкото спиране на финансирането обаче е на път да преобърне всичко и клубът да се бори за оцеляване на пролет.

Sportal.bg

 


Сходни връзки

БОЙ В ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди