изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:24 EEST
Нели Ангелова се върна от световния Miss Intercontinental    
Мис & МистърБългарката е призната за красавицата с най-хубаво тяло и най-лъчезарно излъчване от световно известния журналист Хектор Хоакин Колон-Гонзалес, който пише за сайта criticalbeauty.com.


   
   Нели е с отлични впечатления от организацията на Miss Intercontinental 2010, който тази година се проведе в Доминиканската република. Българската хубавица се запозна със 70 от най-красивите представителки на всички континенти и събра погледите по време на дефилето си на финала в Театър „TAINO” на хотел Барсело, който се намира на един от десетте най-красиви плажа на света. Титлата Miss Intercontinental бе присъдена на Мис Пуерто Рико.
  
   По време на престоя си на световния конкурс, Нели участва заедно с останалите красавици в редица светски изяви. Всички те участват в среща на високо ниво с министъра на туризма на Доминиканската Република. Участничките в Miss Intercontinental се снимат и в новия клип "Forma de amar" на известния изпълнител Хайме Винас.
  
   "За мен беше вълнуващо изживяване да бъда част от организацията на световен конкурс, на който в важна не само красотата, а комплексната оценка на личността. Това, което научих, е, че дори да съм сама, мога да се усмихвам, да бъда силна и да представям не Нели Ангелова, а България, да давам най-доброто от себе си, за да оставя максимално добри впечатления" - признава българката, която има изяви освен като модел, и като актриса в новите епизоди на "Стъклен дом". По време на конкурса тя бива одобрена за участие и в новия филм на Петер Нотмайер, актьор и носител на TV Award на Германия, който е сред членовете на журито. http://gossip.erogance.eu
 


Сходни връзки

Нели Ангелова се върна от световния Miss Intercontinental | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди