изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:28 EEST
МЛАДЕЖИТЕ НА САМУРАЙ СА №1 В ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ    
СпортТимът на Самурай в състав Иван Иванов, Георги Брайков и Радослав Кулев спечели първото място в отборния шампионат на "ката" при младежите (16-18 г.) по време на държавното първенство по карате, което се проведе в Добрич.

Възпитаниците на сенсей Димитър Христов бяха безапелационни на татамито в зала "Добротица" и напълно заслужено получиха купата за лидерската позиция, която съдиите им отредиха. Бронзови медалисти в същата надпревара станаха каратеките от втория отбор на Самурай в състав Кирил Желев, Християн Колев и Васил Василев.
Иван Иванов се окичи със сребро на кумите в кат. до 68 кг. Той получи бронзов медал и за участието си в дисциплината "ката".
До бронзовите отличия достигнаха и девойките на Самурай, които станаха трети на "ката". Те бяха в състав: Глория Лалова, Симона Костова и Добромира Панчева. Християн Колев стана трети в индивидуалния шампионат на "кумите". Състезателят премери сили в кат. до 63 кг.
След първенството сенсей Димитър Христов заяви, че двама състезатели от добричкия клуб са влезли в полезрението на националния селекционер. Предстои те да получат повиквателни за лагер-сборове и да се подготвят за Европейското първенство в Нови сад, което ще бъде през февруари 2011 г.
В държавното първенство в Добрич участваха общо 122 състезатели от 23 клуба. Самурай приключи общо с 1 златен, 1 сребърен и 4 бронзови отличия.
 


Сходни връзки

МЛАДЕЖИТЕ НА САМУРАЙ СА №1 В ОТБОРНИЯ ШАМПИОНАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди