изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:27 EET
ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ


ОВЕН - Съзидателен ден, в който всичко започнато ще ви се отдава по-лесно и ще го приключите с добри резултати. Насочете енергията си към полезни и щастливи събития.

ТЕЛЕЦ - Прозорливостта и стремежите ви ще доближават възможностите до вас. Всичко започнато днес ще има добър край, за това бъдете активни и не оставяйте нищо на случайността.

БЛИЗНАЦИ - Денят е подходящ за начинания, с които изразявате доброто си отношение към хората и света. В това число ще се погрижите за приключване на започнатите задачи.

РАК - Професионалният ви поглед върху нещата, над които работите ви помага да сте прецизни в детайлите. Ще подновите интереса си към някого и ще останете доволни.

ЛЪВ - Уравновесени и с позитивно мислене, ще приемете случващото се, без да хабите енергията си напразно, или поне така би трябвало да бъде. Съобразявайте се с обстановката.

ДЕВА - С изпълнението на задача ще подобрите позициите си на работното място, финансите или друг детайл от живота си. Запознанства и ще поставят начало на съвместен бизнес.

ВЕЗНИ - В хармония с енергиите на деня, ще се чувствате комфортно у дома или на места, лишени от суета. С подходящи занимания ще постигнете спокойствие, предвид и душевната си нагласа.

СКОРПИОН - Обсъждане на семейни въпроси и свързаните с тях действия ще направят деня на някои от вас по-динамичен. Приобщете към подготовката на семейно събитие и децата.

СТРЕЛЕЦ - Денят е подходящ за изчистване на недоразумения от служебен и личен характер. Това ще освободи повече енергия за делата ви, което ще бъде в полза на повече хора.

КОЗИРОГ - Подготвени сте за новите развития около вас. Участието ви в бизнес и творчески – проекти, семейни начинания и пътувания ще направят деня ви натоварен, но ползотворен.

ВОДОЛЕЙ - За предпочитане е днес да преосмислите плановете си, като дадете предимство на онези, чието изпълнение може да започне сега и ще ви струва най-малък разход на енергия.

РИБИ - Имате запаси от енергия, които ще ви помогнат да се справите с проблемите. Също така е важно да положите усилия, и ако е възможно, сами да откриете недостатъците си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди