изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:29 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През почивните дни на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани пет криминални престъпления.



-На 13.11.2010 г., в РУП Генерал Тошево е получено съобщение от 85 жителка на с.Житен, общ.Генерал Тошево, затова че на домашния й телефон се е обадила жена и плачейки се е представила за дъщеря й и съобщила, че съпруга й е катастрофирал и убил дете, като за гаранцията са необходими много пари. Възрастната жена е заявила, че притежава само сумата от 800 лв. В последствие, според уговорката жената е предала сумата на непознато за нея младо момче. По случая се извършва проверка за установяване извършителя на измамата.

-На 14.11.2010 г., в Първо РУП Добрич е получено съобщение, затова че неизвестен извършител противозаконно е отнел джип “Мерцедес”, собственост на 33 годишен гражданин от гр.Добрич. Автомобилът е бил паркиран  в централната част на гр.Добрич. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

През денонощията на територията на областта са станали 3 пътно- транспортни произшествия с материални щети.

-На 14.11.2010 г., във Второ РУП Добрич е получено съобщение за възникнало пътно- транспортно произшествие по пътя гр.Добрич- с.Дончево. При посещение на местопроизшествието е установено, че 43 годишния водач /Г.С./ на л.а. “Фолксваген Голф”, поради движение с несъобразена скорост е изгубил контрол над автомобила и се е блъснал в крайпътно дърво. При извършената проверка за алкохол са отчетени 3,30 промила в издишания от водача въздух. Образувано е досъдебно производство.

-На 14.11.2010 г., около 23.45 часа, по ул.”Ружа” в гр.Добрич от полицейски автопатрул на Първо РУП Добрич е спрян за проверка л.а. “БМВ”, управляван от 29 годишния водач Н.М. от гр.Добрич. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 2,77 промила в издишания от водача въздух. По случая се води бързо производство.

Възникнали са 12 пожара без щети.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди