изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:45 EEST
„РАЛИЦА СУПЕРИОР” - С ПРИЗ „RED STAR AWARD“    
ТуризъмХотел „Ралица Супериор” в Албена беше удостоен с престижната награда „Red Star Award“, съобщиха от туристическото дружество.

Наградата на ITS определя хотела като един от 100-те най-харесвани хотели по света от програмата на ITS. Призът е връчен по време на състоялата между 28 и 31 октомври в Кьолн традиционна туристическа борса. Тя е организирана от Реве Туристик, по случай издаването на новите им летни каталози за сезон 2011. Наградата „Red Star Award" се връчва за втора поредна година. Призът отразява високата задоволеност на гостите и доброто съотношение между цена и качество. С тази награда хотел „Ралица Супериор” е обявен за един от стоте най-харесвани хотели от програмата на Реве Туристик в целия свят.
Призът е връчен лично от Михаел Кункел, продукт-мениджър за дестинация Източно Средиземноморие и Черно море и Сами Шалаби - вицепрезидент на Реве Туристик.
Ultra All inclusive клуб "Ралица Супериор" е разположен на около 800 м от плажа, на тихо и спокойно място и отговаря на всички стандарти за фамилен клуб. Уникалната природа в Албена, в съчетание с модерна архитектура, високото ниво на обслужване и качество на предлаганите услуги гарантират пълноценна почивка и комфорт. Хотелът представлява 6 етажна сграда, с 3 асансьора, има стаи за пушачи и непушачи. Стаите са съвременно обзаведени. Гостите на хотела ползват безплатно два открити басейна за възрастни, басейн за деца, джакузи. На тяхно разположение са климатизиран ресторант, бар, паркинг. Хотелът е изцяло реновиран през 2003 г. Разрешени са домашни любимци.
В стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има възможност за WiFi достъп до безжичен интернет. Хотелът разполага с 243 стаи и 3 апартамента. Всички стаи са съвременно обзаведени и са оборудвани с баня с душ, телефон, кабелна телевизия, бюро, голямо огледало. Всички стаи са с балкон. 60 двойни стаи са с междинна врата. Комплексът разполага с тенис корт, баскетболно и волейболно игрище. Гостите на хотела могат да ползват срещу допълнително заплащане многобройните спортни услуги, предлагани на територията на Албена - спортни стадиони, конна база, спортна зала, тенис на корт, тенис на маса, водни спортове, картинг, дартс, миниголф и др. „Ралица Супериор” има собствен СПА център, състоящ се от 12 кабинета, фитнес център, сауна, парна баня, масажен кабинет. Има и климатизирана анимационана зала с 400 места, амфитеатър, детска площадка.
Хотелът води политика против тютюнопушенето. Целта е да осигури на гостите здравословен отдих без цигарен дим. Забранено е пушенето в закритите помещения на заведенията за хранене и баровете.
 


Сходни връзки

„РАЛИЦА СУПЕРИОР” - С ПРИЗ „RED STAR AWARD“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди