изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:06 EEST
Излезе първото списание за добрите новини    
НовиниПървата трибуна на позитивната печатна информация вече е факт - на българския пазар излезе списанието „Добрините”. То е естествено продължение на създадения преди месеци сайт dobrinite-news.com. След като 20 години всички български телевизии, радиостанции, печатни и интернет издания се надпреварваха в това кой по-кървава и смразяваща кръвта новина да изнесе на първите страници и в първите си кадри вече се роди медия за добрите новини и хора.

  Вече се намери издател, който да не смята, че „лошата новина е добра новина”. Наистина преди 100 години журналистите в САЩ стриктно са спазвали това според тях печелившо правило. Следвайки Големия брат и нашите новоизлюпени собственици на медии продължават старата традиция. Нищо, че тя отдавна е забравена дори в самата Америка. Явно дори изключително комерсиалните американци са разбрали, че изнасяйки на показ, акцентирайки само върху лошото, медиите въздействат върху масовото съзнание на хората, върху масовата психика при това крайно отрицателно, изграждайки общество от лумпени.

Най-накрая и в България се намериха журналисти, които да поставят акцентът върху добрите хора и събития. И от „добрите новини” може да се печели ако се съди по изчерпания вече тираж на първия брой на списание „Добрините”. Луксозното издание се разпространява безплатно в цялата страна като използва своя собствена разпространителска мрежа. Читателите и ценители на позитивната, коректна, точна информация могат да прочетат забавни и интересни статии от света на културата, шоубизнеса и обществения живот у нас, да получат информация за приятни и атрактивни туристически маршрути, интервюта с популярни български творци.

В първия брой са намерили място… Майкъл Джексън, Мерилин Монро, Лейди Гага, всъщност това са младите актьори от групата Faked stars, които успешно пресъздават образите на звездите. Обичаните български изпълнители Мими Иванова и Развигор Попов присъстват в броя със специално интервю. Тук са още големият български певец Калуди Калудов и интересното четиво на българския Дан Браун Любомир Петков „Тайният план”.

До няколко дни предстои издаването на втория брой на списание „Добрините”, в което главни герои са Миро, който си мечтае за дете, Йоана Буковска, която стана Грозна мома, Гуна Иванова и нейните възпитаници. Читателите ги очаква и едно невероятно пътешествие до града на светлините и любовта Париж.

Катя Стайкова

 


Сходни връзки

Излезе първото списание за добрите новини | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди