изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:40 EEST
ПРЕМИЕРЪТ ДАРИ ТЕНИСРАКЕТАТА СИ НА КЛУБ "МАЙЧИНА ГРИЖА"    
ОбществоЗа поредна година единствения по рода си у нас клуб "Майчина грижа" подготвя в навечерието на деня на християнското семейство благотворителния си бал. И тази година дамите - добротворки са събрали множество интересни предмети, с които ще провокират своите гости. Вече в традиция се превърна дарител на дамите да бъде премиерът Бойко Борисов.

Тази година за търга той е дарил и клубът ще разиграе неговата тенис ракета, с която Борисов игра срещу тенис легендата Борис Бекер, разкриха от клуба. По традиция в благотворителната инициатива се включва и министърът на културата Вежди Рашидов, който е предоставил за търга картина от личната си колекция. В търга ще бъде разигран и предмет, дарен от вицепремиера Цветан Цветанов, който ще бъде провокация към феновете на ЦСКА, казват още от клуба. Голямата нощ на доброто е на 19 ноември. Миналата година премиерът дари за търга свой екип, който бе купен от добричкия бизнесмен Илия Жендов срещу 1400 лв. На последния си бал дамите успяха да съберат рекордната сума от 43 610 лв., които разпределиха през годината и подпомогнаха множество талантливи деца.
 


Сходни връзки

ПРЕМИЕРЪТ ДАРИ ТЕНИСРАКЕТАТА СИ НА КЛУБ "МАЙЧИНА ГРИЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди