изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:57 EEST
РАДОСТИН ДИМОВ: БОЙ В ОТБОРА НЯМАШЕ, ЧАКАМЕ ШАМПИОНА    
СпортБой в отбора нямаше. 99% от написаното в спортните сайтове не отговаря на истината.


Това заяви треньорът на Черноморец (Балчик) Радостин Димов, запитан дали в тима има напрежение в навечерието на мача с Литекс и дали е възможно двубоят да бъде бойкотиран, след като в интернет изтече така информация.  “Получи се нормална ситуация, единоборство между двама футболисти. Има малко повече заряд в тренировките. Категорично опровергавам написаното в спортните медии”, добави Димов. Наставникът на балчишките “акули” добави, че подготовката на футболистите протича нормално и всички в тима мислят само за съботната среща с шампиона на България.  Той посочи, че такъв мач в историята на Черноморец не е имало.
“По принцип нямахме претенции към жребия. Късметлиите сме ние с Банско, че ни се падна такъв жребий - Черноморец да играе с лидера “Литекс” (б.ред. банскалии ще бъдат домакини на Левски). Шампионът да дойде да играе в Балчик, с балчишки отбор, това не е ставало досега”, допълни Димов.
Футболистите от балчишкия отбор не се притесняват от предстоящия мач с Литекс, тъй като повечето от тях доста пъти са играли срещу този клуб. Само че сега е по-различно – не е като да играеш с Брестник например, казват те.
Припомняме Ви, че жребият отреди Литекс да гостува на Черноморец в 1/16-финален мач в турнира за Купата на България по футбол. Историческият двубой за балчиклии ще се играе на 20 ноември от 13.30 часа на стадиона в Албена. За феновете ще има автобус, тръгващ в 12.30 часа по маршрут: Форум – центъра на квартал “Левски” – Автогара – Рибарски площад – Паркинг до болницата – Албена.
Двубоят е по време на дебатите в Общинския съвет дали да има професионален футбол в Балчик или ФК Черноморец да излезе от професионалния футбол, тъй като няма да бъде финансиран от общината.
 


Сходни връзки

РАДОСТИН ДИМОВ: БОЙ В ОТБОРА НЯМАШЕ, ЧАКАМЕ ШАМПИОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди