изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:31 EEST
ЗАМ.-МИНИСТЪР БОЯНОВА ЩЕ УЧАСТВА В НАЦИОНАЛЕН АГРАРЕН СЕМИНАР    
НовиниТой се открива официално днес в хотел „Фламинго Гранд” в Албена

Заместник-министърът на земеделието и храните Светлана Боянова ще участва в Национален аграрен семинар „Селското стопанство и всичко за него”, който се провежда в периода 15 – 18 ноември 2010 г. Форумът се организира със съдействието на Министерството на земеделието и храните  и Държавен фонд „Земеделие” в к.к. „Албена”.
Официалното откриване на националния аграрен семинар е насрочено за днес в хотел „Фламинго Гранд” в курорта Албена.
Темите, които ще бъдат дискутирани, са свързани с позицията на България по дебата за Общата селскостопанска политика след 2013 г., за повишаване на усвояването на евросредствата и схемите на ДФЗ  за кредитиране на земеделските производители. 
През дните на форума ще се съберат представители на браншови организации, арендатори, фермери, председатели на кооперации и частни земеделски производители от цялата страна. Участниците ще представят своите предложения, възможности и готовност за сътрудничество и диалог с цел разрешаване на натрупалите се проблеми в сектора и извеждането му като приоритетен за България.
Лектори по време на семинара ще бъдат Борислав Борисов - Фермер.БГ; Иван Костадинов - Пионер семена България; д-р Мирослав Титянов - Лемир Агро ООД; доц. д-р Аргир Живондов - Директор на Институт по овощарство гр. Пловдив; доц. д-р Заря Ранкова - Зам. Директор на Институт по овощарство гр.Пловдив; Николай Николов - БАСФ ЕООД; Иво Куманов - НИК ООД; инж. Филип Филипов - Агромашина ЕООД; Мирослав Николов - Кубота България; Веселин Петков - Мегатрон сервиз АД; ст.н.с.д-р инж. Калин Каров - Агроника Каров и Сие ООД; доц.д-р Костадин Костов - Завеждащ секция по „Селекция на зърнено житните култури”, ДЗИ- Ген. Тошево; инж. Николай Колев - Металагро АД.
От 20:00 ч. тази вечер на официална церемония ще се връчат призовете на „Добрички панаир” в две категории: „Агробизнесмен” и „Земеделска кооперация”.
 


Сходни връзки

ЗАМ.-МИНИСТЪР БОЯНОВА ЩЕ УЧАСТВА В НАЦИОНАЛЕН АГРАРЕН СЕМИНАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди