изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:23 EEST
НЯМА ДА СЕ ИНВЕСТИРА В НОВА КОЛЕДНА УКРАСА    
НовиниОбщината ще закупи четири нови павилиона за Коледно-Новогодишния базар

Тази година от бюджета на община Добрич няма да се заделят средства за закупуване на нова коледна украса,  съобщи вчера зам.-кметът Надежда Петкова. Ще бъде ремонтирана старата, ако това се налага. Предвижда се Добрич да засвети в коледни светлини от 25 ноември.
От вчера се приемат заявления за участие в Коледно-новогодишния базар, който ще се организира от 16 декември до 16 януари на площад „Демокрация”. Предвид финансовата ситуация, наемът за едно търговско място от 6 кв. м тази година ще е почти двойно по-нисък и ще е 126 лева за целия период. Н. Петкова припомни, че за организиране на базара през миналата година бяха закупени 9 дървени павилиона. С предвидените средства по Програмата за туристическа дейност на общината тази година ще се закупят още четири, които могат да се трансформират в два обекта с площ 12 кв. м. Предвидени са и атракциони, както и базар на художествени занаяти, за който вече са заявили участие майстори от Троян, Трявна и Силистра.
 


Сходни връзки

НЯМА ДА СЕ ИНВЕСТИРА В НОВА КОЛЕДНА УКРАСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди