изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:29 EEST
Андрей Баташов със слабо подобрение – акция набира средства за лечението му    
Новини

Състоянието на Андрей Баташов слабо се е подобрило. Въпреки това опасността за актьора все още не е преминала. Черният дроб на актьора все още не функционира. Толкова е зле, че отпадна варианта с трансплантацията в Германия. Лекарите все още не са поставили точна диагноза, но се говори за сепсис вследствие на неизлекувана пневмония. Лекари от „Токуда” и ВМА са обединили усилията си за излекуването на актьора.



Лечението на Андрей Баташов е изключително скъпо. 1500 лева дневно се харчат за належащи процедури. Приятели на актьора и членове на Ордена на тамплиерите, където звездата е ръкоположен в церемониалмейстор, са основали сметка в „Инвестбанк” за набиране на средства за болния артист.

Майката на актьора, Теодора Баташова, взима всички решения относно лечението на сина си. Връзката между двамата е много силна. След като бащата на актьора ги е изоставил много рано, майката се посвещава изцяло на сина си. А той й отвръща със същото – безкрайно отдаване. Според колегите му, привързаността на Андрей към майка му е прекалена. Фактът, че прехвърлил 40 – те години, актьорът най- после сключи брак, е резултат от зависимостта на Андрей от майка му.

Втората по важност женска фигура в живота на актьора е режисьорката Снежина Танковска. Дамата, сочена за негова откривателка, го взима под крилото си след като Баташов се дипломира във ВИТИЗ. Поверява му главни роли в хитови спектакли и така успява да го наложи като име в актьорската гилдия. Дългогодишното им приятелство и партньорство на сцената обаче приключи безславно със скандал.

Близки на актьора разказват, че раздялата с Боряна не е причината за падението на звездата. Още преди да се запознаят, Баташов вече пиел доста. По всяка вероятност именно проблемите с алкохола провалиха и брака му със служителката в банка „Пиреос”, а не обратното. http://skandalno.net

 


Сходни връзки

Андрей Баташов със слабо подобрение – акция набира средства за лечението му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди