изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:38 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич е регистрирано едно криминални престъпления.



-На 17.11.2010 г., в гр.Добрич, от служители на Първо РУП Добрич е спрян за проверка л.а. Мерцедес”. При извършената проверка на водача В.П. на 22 години и пътуващите в автомобила Р.Д. на 17 години и С.С. на 18 години са намерени и иззети 2 броя станиолови пликчета с бяла прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на хероин и 1 пакетче със зелена суха тревна маса, реагираща на полевия тест на канабис.

Лицата са задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 16.11.2010 г.,  след проведена специализирана полицейска операция от служители на ОД МВР Добрич са установени група лица, занимаващи се с изготвяне на фалшиви свидетелства за завършено основно образование. При извършените претърсвания в домовете на лицата А.А., на 60 години, Ю.В., на 45 години и И.С., на 59 години са намерени и иззети неистински свидетелства за завършено основно образование. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установено лицето, което е изготвяло фалшивите документи- С.И., на 55 години, от гр.Добрич. При извършеното претърсване в дома му е иззета компютърна конфигурация. Фалшивите свидетелства са използвани от трети лица, с цел придобиване на свидетелство за управление на МПС.

По случая се води досъдебно производство по чл.308 от НК за документно престъпление. Предстоят мероприятия по установяване на лица, използвали фалшиви свидетелства за завършено основно образование, с цел отнемането на свидетелствата им за управление на МПС.

През денонощието на територията на областта е станало 1 пътно- транспортни произшествия с материални щети.

Възникнали са 3 пожара без щети.

           

 

17 ноември 2010 г.                                             ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди