изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:55 EEST
Женският секс туризъм процъфтява    
ТуризъмСекс туризмът се превърща в една от най-големите туристически сензации по света. Оказва се обаче, че той става все по-голям хит не толкова сред мъжете, отколкото сред представителките на нежния пол. Все повече дами на средна възраст, уморени от ролята си на съпруги, майки и домакини, решават да се впуснат в „забранени” приключения по време на релаксиращата си почивка.


 
  Сред най-изкушаващите дестинации за женски секс туризъм са курортите в Ямайка, Куба, Доминиканската република и други подобни екзотични места на Карибите. Там прииждат ентусиастки предимно от Европа и Канада, като за една седмица получават мечтания 20-годишен „младоженец”, поразяващ с изваяните си форми и страстен темперамент. Голяма част от дамите, вкусили от сладостта на секс почивката, стават редовни клиентки и ежегодно си подаряват тайнствено и безгрижно бягство до Карибите.
  
  Интересен е фактът, че туристките, които търсят подобни приключения по тези места си имат своите прякори. В Ямайка например наричат всяка новодошла бяла жена “Бутилка мляко”. В Барбадос описват канадките като “Синдромът на канадската секретарка”, а на Бермудите за англичанките са избрали наименованието „Дългите опашки”. Местните мъже също носят своите псевдоними – например в Ямайка мъжете, които правят компания на чужденките са известни с името „Рент-а-раста”.
  
  Да не забравяме, че всяко удоволствие си има своята цена. Така и всяка сексуална забежка на туристките с местните жители си има своето финасово изражение. Различни проучвания показват, че забавления от този род може да струват около 30 долара на час, а за по-ненаситните дами между 150 - 200 долара за цяла вечер. http://erotic.erogance.eu

Асдис Ран участва в секскандала в "Челси". Имала връзка с много богат българин

Европейски баби на секстуризъм в Африка

Кандидат-бавачки за Майорка ставали проститутки

България била първенец по детски секс туризъм

Дива плът и танци в Рио

 


Сходни връзки

Женският секс туризъм процъфтява | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди