изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:15 EET
Задлъжнял хотелиер си напечата 50 милиона фалшиви долара    
Новини
Бившият футболист Георги Бибишков-Вуцата, чийто ресторант-градина “Русалка” бе запориран преди два месеца по искане на комисията “Кушлев”, заля района на Сандански и Петрич с фалшиви долари с лика му и с телефоните на комплекса му “Русалка” в санданското село Поленица.


Купюрите, напечатани в благоевградската печатница срещу скромните 1555 лв. с ДДС, са сватбарска атракция и само за дни се превърнаха в хит по дискотеките и кръчмите в Санданско-Петричкия регион, разкрива местното издание "Струма". 

За първи път Вуцата пръснал пачките на сватба в събота и смаял гостите. Изненадал дори служител на ДАНС, който присъствал на събитието, разглеждал половин час рекламния купюр и си го мушнал за експертиза в джоба. Тийнейджъри, които били с родителите си на тържеството, експедитивно събрали до една зелените банкноти от пода. Още същия ден вечерта те се появили в дискотека “Даун Таун” в Сандански, няколко момчета в сумрака се направили на баровци с фалшивите пари.

Нововъведението на Вуцата - да се пръскат рекламните “долари”, вместо да се хвърлят салфетки, веднага се разчуло и завалели поръчки към печатницата. Развълнуван от ефекта на въведената от него нова мода, Вуцата дошъл лично с микробус в Благоевград и натоварил на пале всичките 500 пачки от по 1000 къса и “забогатял” със скромните 50 милиона долара.

Екзотичното хрумване на Вуцата наподобява първите години на демокрацията, когато набързо забогатели бизнесмени хвърляха пачки в заведениятя, но те бяха от истински пари, припомня изданието.

С решение на окръжния съдия Иванка Бикова, освен запорирането на ресторант-градина “Русалка”,  Бибишков е осъден да предаде в полза на държавата и втория етаж на бащината си къща в село Поленица, а със съпругата му Божия трябва да платят и 14 200 лв. в полза на държавата.
 http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Задлъжнял хотелиер си напечата 50 милиона фалшиви долара | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди