изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 НОЕМВРИ

ОВЕН - Любовта ви окриля и това ви зарежда с енергия. Доброто ви настроение е заразяващо и мнозина ще потърсят компанията ви. Вероятно ще се отдадете на планове за бъдещето.

ТЕЛЕЦ - Дошло е време за истинска почивка. Забравете за работата. Вижте се с приятели, заминете за няколко дни, отпуснете се. Имате нужда от възстановяване.

БЛИЦНАЦИ - Денят ще премине под усещането на любовен копнеж. Интимните приключения, в които най-вероятно ще се забъркате, ще ви обновят и тонизират, така че смело напред.

РАК - За някои е възможно да попаднат в плен на непонятна и за тях самите несигурност и безпокойство. Не го взимайте присърце и не действайте без да сте наясно какво правите и какво искате.

ЛЪВ - Наясно сте с уменията си, убедени сте в правотата си, независимо от нападките на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави.

ДЕВА - Сега вашата стихия е домът ви. Всичко свързано с него ще поглъща вниманието и енергията ви. Семейството ще се сплоти около вълнуващ празник свързан с родителите.

ВЕЗНИ - Има много неща, за които си струва да се размислите. Като например дали настоящите отношения с партньора ви удовлетворяват или ще се поддадете на изкушението да започнете нова връзка.

СКОРПИОН - Добър да бъде и за вас деня ви, скъпи Скорпиони! В домът ви ще има разбирателство, налице са идеални условия за почивка. Посветете се на хобито си.

СТРЕЛЕЦ - Момента е подходящ да се отдадете на пълноценна почивка. Правете неща, които ви доставят удоволствие, четете, гледайте телевизия, мързелувайте.

КОЗИРОГ - Близкото минало няма да ви създава напрежение вече. Трябва да се успокоите и да забравите тревогите си, които в крайна сметка се оказват неоснователни.

ВОДОЛЕЙ - Денят е наситен с положителни моменти и изживявания. Предстои ви нещо значимо, което би могло да промени насоката на живота ви. От вас не се изисква нищо особено.

РИБИ - Отдавна планираният излет най-после може да го осъществите. Или среща с приятели е също удачно решение за деня. Каквото и да правите, правете го от сърце.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди