изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:45 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 19 – 25 ноември 2010 година    
Времето

До края на тази и в началото на следващата седмица ще има променлива облачност, на места временно намаляваща до ясно и слънчево. По-значителна ще е тя в събота, когато са възможни изолирани превалявания. Сутрин на места ще е мъгливо. Най-често ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток, в събота временно слаб от запад. Температурите ще останат почти без промяна – преобладаващите минимални ще са между 5 и 10, а максималните - от 15 до 20 градуса.



 

Във вторник облачността ще се увеличи и ще завали дъжд. Вятърът от юг-югоизток ще се усили. С прекъсвания, валежите ще продължат и през следващите дни. Вятърът постепенно ще се обърне от запад-северозапад. Температурите ще се понижават и в края на периода минималните ще са между 2 и 7, а максималните от 6 до 11 градуса. На места в районите на Предбалкана е възможно дъждът да се примесва и временно да преминава в сняг.

Вълнението до понеделник ще е 1-2, във вторник и сряда ще се усили до 3-4 бала, а през последния ден по крайбрежието постепенно ще отслабне до 2-3 бала. Температурата на морската вода около 15 градуса през първата половина постепенно ще се понижи до 12-13 градуса в края на периода.

 

Деж. синоптик: Л. Маджаров

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 19 – 25 ноември 2010 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди