изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:26 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 22.11.2010    
ВреметоСедмицата ще започне с доста разнообразно в различните части от страната време. В местата с мъгла и ниска облачност ще бъде с ниски температури, а в планинските райони температурите ще са по-високи от обичайните за последната десетдневка на ноември. През нощта от запад ще започне увеличение на облачността. Почти тихо с минимални температури между 2 и 7°, в София - около 2°.

През деня облачността ще се увеличава и вплътнява, но едва вечерта в западните райони ще превали дъжд. В Източна България ще духа слаб, по-късно през деня умерен югоизточен вятър. На места в низините и по долините на реките през нощта и утре ще остане мъгливо или с ниска облачност. Преобладаващите максимални температури ще са между 12 и 17°. В София - около 12°.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за ноември и ще продължи да се понижава.

Над планините облачността ще бъде предимно значителна. Едва привечер на отделни места в планините от Югозападна България ще превали дъжд, през нощта срещу вторник над 2000 метра - слаб сняг. Ще духа силен, по откритите части бурен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде 11°, на 2000 метра - около 5°.

По Черноморието ще има ниска облачност и мъгли. По-късно през деня ще се усили вятърът от югоизток, мъглата ще се вдигне, но облачността ще остане значителна. Максимални температури по крайбрежието - до 14-15°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала, но с тенденция на усилване.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева



ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 19 – 25 ноември 2010 година

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 22.11.2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди