изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:55 EET
Трима загинаха в катастрофа на връщане от сватба    
Новини

Трима души са загинали на място при катастрофа, станала на пътя Стамболийски - Кричим. Други двама са закарани в болница, съобщиха от полицията. Катастрофата е станала около 16 часа в неделя. Лек автомобил "Фолксфаген Голф" се ударил в крайпътно дърво при изпреварване на "Опел", предаде "Фокус".



Няма опасност за живота на двамата, закарани в болница. Това съобщи кметът на Кричим Атанас Калчев. Все още обаче това е първоначална информация, каза кметът. Те се преглеждат в болница и се установява степента на травмите.

Петимата младежи, пътували в колата, която се е блъснала в крайпътно дърво, са от Кричим и са се връщали от сватба в Стамболийски. Между тях има роднински и приятелски връзки, но полицията засега не съобщава имената им. Между загиналите и пострадалите няма деца и момичета.
 
От началото на годината в страната при пътни произшествия са загинали 711 и са ранени 7206 души.
Това съобщи пресцентърът на МВР по повод днешния Световен ден в памет на жертвите на пътно-транспортни злополуки. През периода 1990-2009 г. при катастрофи в страната са загинали 21 773, а ранените са 168 007. Близо една трета от тежко ранените остават инвалиди за цял живот. Всеки четвърти от загиналите на пътя е дете, юноша или младеж до 24-годишна възраст.  http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Трима загинаха в катастрофа на връщане от сватба | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди