изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:06 EEST
КЗК ГЛОБИ "Е.ОН БЪЛГАРИЯ МРЕЖИ" АД    
ИкономикаОт пресцентъра на Комисията за защита на конкуренцията съобщиха, че са наложили глоба на "Е.Он България Мрежи" АД в размер на 47 820 лв. - за сключен договор по Закона за обществените поръчки.

От Комисията допълват, че са оставили без уважение жалбата на "Кимтех България" ООД срещу решение на Председателя на УС на "Е.Он България Мрежи" АД, за определяне на изпълнител и сключване на договор с втория класиран участник в процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет "Аварийна доставка на кабел 110 kV с XLPE изолация и кабелна арматура, извод Брилянт от подстанция Чайка до подстанция Юг, за нуждите на "Е.Он България Мрежи".
Съгласно нормативната база, жалба срещу решението за определяне на изпълнител спира процедурата за възлагане на обществена поръчка до окончателното решаване на спора, освен когато е допуснато предварително изпълнение, добавят от Комисията. Тъй като към датата на сключване на договора в КЗК е постъпила жалба срещу решението за избор на изпълнител, то сключеният договор е в нарушение, заявяват от институцията. Проверката не е установила други нарушения и затова не отменя решението за определяне на изпълнител, а налага санкция в размер три на сто от стойността на сключения договор.
 


Сходни връзки

КЗК ГЛОБИ "Е.ОН БЪЛГАРИЯ МРЕЖИ" АД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди