изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:26 EEST
В ТРИТЕ МОРСКИ ОБЩИНИ ИМА НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ    
НовиниИ в трите добруджански морски общини - Шабла, Каварна и Балчик има незаконни строежи, каза пред журналисти ръководителят на РДНСК - Варна, инж. Галин Баев.

На територията на Шабла строителният контрол е издал 77 заповеди за премахване на незаконни постройки на територията на къмпинга в морския град. В Каварна продължава сагата с незаконното строителство на територията на комплекс "Русалка". По този повод инж. Баев, заяви, че варненска фирма е спечелила конкурса и до 15 декември тя трябва да премахне буната, която е със заповед още от 2008 г." - каза инж. Баев. То допълни, че до края на седмицата ще бъде избран и изпълнител за премахване на бетоновите пръстени, а по отношение на басейна, който също е без документи за строителство вече има издадени констативни актове и тече процедура по връчване на заповеди за премахване и обжалването им.
Оказва се, че и в Балчик има незаконно строителство - всички тераси на заведения и хотели, разположени на Дамбата са незаконни и са със заповеди за премахване, заяви още Баев. "Собствениците им обаче обжалват и чакаме произнасянето на административния съд за всеки един от случаите" - добави началникът на строителния контрол.
 


Сходни връзки

В ТРИТЕ МОРСКИ ОБЩИНИ ИМА НЕЗАКОННИ СТРОЕЖИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди